Frukostmöte tisdag 8 mars kl 07.45-8.30

Är digitalisering för SMEs en strategisk nödvändighet? Frukost med John Jeansson och Krister Bredmar, forskare vid Linnéuniversitetet, som berättar om sin forskning om digitalisering och internationalisering. Vi kopplar upp redan 07.45 för lite morgonprat tillsammans. Varmt välkomna!

Vårsammankomsten måndag 2 maj i Kalmar!

Kom och ta del av nyheter från Linnéakademien, aktuella frågor på Linnéuniversitetet, och spännande företagsbesök på Norden Machinery AB. Mer info kommer.  

”Elprisernas inverkan på vår regions konkurrenskraft”

Den 22:e september har vi ett frukostmöte  kl 8.00 – 8.30 via Teams. Hösten har gjort sin entré och det innebär nya frukostmöten och aktiviteter i Linnéakademien. Torsdagen den 22 september kl 8-8.30 tar vi upp en högaktuell fråga på vårt frukostmöte – koppla upp dig och lyssna på Anders Borgehed, Handelskammaren, om ”Elprisernas inverkan […]

September frukostmöte: ”Elprisernas inverkan på vår regions konkurrenskraft”

Den 22:e september har vi ett frukostmöte  kl 8.00 – 8.30 via Teams. Kära ledamöter, Hösten har gjort sin entré och det innebär nya frukostmöten och aktiviteter i Linnéakademien. Torsdagen den 22 september kl 8-8.30 tar vi upp en högaktuell fråga på vårt frukostmöte – koppla upp dig och lyssna på Anders Borgehed, Handelskammaren, om […]

Linnéakademiens höstsammankomst 2022

Välkomna till Linnéakademiens höstsammankomst, planerad till måndagen, den 24:e oktober, kl. 16.30 – 20.00 i Växjö. Separat inbjudan med program och anmälningslänk kommer.

Kontakt

Adress

Linnéakademien. c/o Linnéuniversitetet
351 95 Växjö